adviesbureaudejongh

Adviesbureau de Jongh Middelburg

Na een lange carrière bij de gemeentelijke overheid ging ik, Lou de Jongh, zelfstandig aan de slag als adviseur. Ik richtte Adviesbureau de Jongh op in 2002. Sindsdien begeleid ik met name overheidsinstellingen, bij organisatiewijzigingen en personeelsmanagement. Ik bied een divers dienstenpakket aan met een hoog kwaliteitsgehalte – dit blijkt zeer succesvol te zijn!

Ervaring

Ik heb in het verleden al voor vele verschillende klanten diverse rollen vervuld. Zo heb ik als lid van de inpassingscommissie mee mogen werken aan nieuwe gemeenten en organisaties zoals fusie van de waterschappen in Zeeland en heb ik als lid van de HBO-raad meegewerkt aan de MER-opleidingen in Nederland.

Reorganisaties en herindelingen

Ook op het gebied van reorganisaties en herindelingen weten steeds meer opdrachtgevers Adviesbureau De Jongh te vinden. Bij diverse herindelingsoperaties heb ik een belangrijke rol mogen vervullen met betrekking tot de inpassing van het personeel.

Continuïteit en kwaliteit

Continuïteit en kwaliteit zijn gewaarborgd doordat ik samenwerk met gerenommeerde bureaus. Tevens kan ik een beroep doen op een groot aantal freelance medewerkers van HBO tot en met academisch niveau. Ik heb een aantal kandidaten voor diverse functies in mijn bestand die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging. Tegen concurrerende tarieven kan ik u helpen met het zoeken naar geschikte kandidaten.

Bezwaar en beroep

Verder wordt steeds meer een beroep gedaan op het bureau bij het begeleiden van bezwarenprocedures en beroepsprocedures bij de sector Bestuursrecht en Centrale Raad van Beroep.

Cursussen

Ik geef regelmatig cursussen op het gebied van medezeggenschap en Algemene Wet Bestuursrecht, en de rol van P&O hierin.

Bent u op zoek naar een interimmer die op het gebied van de overheid van alle markten thuis is of andere opdrachten ? Neem contact op met Adviesbureau de Jongh!